Hjemmeside & hosting

Dit visitkort på nettet

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med en tidsvarende hjemmeside. Når vi designer hjemmesider er det altid med udspring i virksomhedens profil, branche og brand. Hele processen starter og begynder med en samtale, som skal sikre at vi rammer det visuelle udtryk som passer til jeres organisation.

Vi laver komplette løsninger, hvor vi designer, opsætter, hoster og vedligeholder din side på egen server. Vi sørger for din side tager sig godt ud på alle enheder og den altid er sikret med SSL certifikat. Vi tager daglig backup 14 dage tilbage og står for sikkerheden på siden. Skulle siden få uønsket besøg, rykker vi hurtigt ud.

Kontakt os for en samtale omkring jeres ønsker til siden.

Hurtig responstid

Vi ved din virksomhed ikke kan stå stille på grund af knas med IT-systemet. Vi rykker hurtigt ud når uheldet er ude. Vi kører enten til adressen eller klarer det via fjernsupport.

Tilfredse kunder

Vi lever af tilfredse kunder, som kan regne med at vi løser opgaverne for dem. Efter 10 år har vi samlet på både erfaring og glade kunder.

Komplette løsninger

Fra server til netværk til den enkelte PC, så står vi for opsætning, vedligeholdelse og sikkerhed. Lad os samle trådene, så bliver din IT overskuelige.

Fleksible priser

Vi tilpasser vores services efter din virksomheds behov. Har du brug hjælp en gang imellem eller skal der tættere samarbejde til? Vi finder løsningen for din virksomhed.

Lad os hjælpe din virksomhed

Som en del af HJ Kontorcenter, kan vi også være din total-løsning for virksomheden. Vi kommer gerne ud til en snak, så ring eller skriv for at aftale tid og sted.