Netværk & infrastruktur

Kravene er klare, det skal køre hurtigt og stabilt til alle tider.

Vi står for opsætning og vedligeholdelse af dit netværk. Fra managed firewall til den sidste switch og access point. Vi kan hoste dine opsætninger, således udstyr hurtigt erstattes ved nedbrud uden behov for genopsætning.

Skal virksomheden køre server i skyen eller in-house, står vi for installation, opsætning og vedligeholdelse. Har du allerede en løsning, som ikke kører optimalt, rykker vi hurtigt ud til fejlfinding og løsning.

Med stigende behov for at kunne arbejde hvor som helst – hjemmearbejdsplads, på farten og i virksomheden – er en god VPN løsning nødvendig. Vi står for opsætningen og sikkerheden af VPN, så er jeres infrastruktur komplet.

Hurtig responstid

Vi ved din virksomhed ikke kan stå stille på grund af knas med IT-systemet. Vi rykker hurtigt ud når uheldet er ude. Vi kører enten til adressen eller klarer det via fjernsupport.

Tilfredse kunder

Vi lever af tilfredse kunder, som kan regne med at vi løser opgaverne for dem. Efter 10 år har vi samlet på både erfaring og glade kunder.

Komplette løsninger

Fra server til netværk til den enkelte PC, så står vi for opsætning, vedligeholdelse og sikkerhed. Lad os samle trådene, så bliver din IT overskuelige.

Fleksible priser

Vi tilpasser vores services efter din virksomheds behov. Har du brug hjælp en gang imellem eller skal der tættere samarbejde til? Vi finder løsningen for din virksomhed.

Lad os hjælpe din virksomhed

Som en del af HJ Kontorcenter, kan vi også være din total-løsning for virksomheden. Vi kommer gerne ud til en snak, så ring eller skriv for at aftale tid og sted.