Sikkerhed & backupløsninger

Strategier mod nedetid

Virksomhederne rykker mere og mere online. Det sætter store krav til sikkerheden af IT-systemerne, samt handlingsplaner for når uheldet er ude. Vi gennemgår din virksomheds infrastruktur og kommer med løsninger på hvordan i sikrer jer mod nedetid.

 

Som ESET Gold partner kan vi tilbyde markedets bedste sikkerhedsløsning mod virus, phishing og malware. Vi kan monitorere systemet central og reagere hurtigt på uforudsete begivenheder.

 

Backup af virksomhedens data er vitalt og vi har mulighed for off-site backup på 2 lokationer. Kontakt os hør nærmere hvordan i sikrer jer.

Hurtig responstid

Vi ved din virksomhed ikke kan stå stille på grund af knas med IT-systemet. Vi rykker hurtigt ud når uheldet er ude. Vi kører enten til adressen eller klarer det via fjernsupport.

Tilfredse kunder

Vi lever af tilfredse kunder, som kan regne med at vi løser opgaverne for dem. Efter 10 år har vi samlet på både erfaring og glade kunder.

Komplette løsninger

Fra server til netværk til den enkelte PC, så står vi for opsætning, vedligeholdelse og sikkerhed. Lad os samle trådene, så bliver din IT overskuelige.

Fleksible priser

Vi tilpasser vores services efter din virksomheds behov. Har du brug hjælp en gang imellem eller skal der tættere samarbejde til? Vi finder løsningen for din virksomhed.

Lad os hjælpe din virksomhed

Som en del af HJ Kontorcenter, kan vi også være din total-løsning for virksomheden. Vi kommer gerne ud til en snak, så ring eller skriv for at aftale tid og sted.