Microsoft 365

Professionel cloud løsning fra Microsoft

Microsoft 365 er en robust cloud løsning for virksomheder som giver mulighed for:

  • Professionel mailhosting med postkasse på 50 GB
  • Desktopversioner af Office programmer: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote samt Access og Publisher
  • 1 TB OneDrive-lager
  • Afhold ubegrænsede videokonferencemøder i HD med op til 250 deltagere med Teams.
  • Chatbaseret arbejdsområde, der forbinder dine team med Microsoft Teams
  • Administrer opgaver og teamwork med Microsoft Planner & To-Do

Vi hjælper med opsætning og overførsel af eksisterende mails / data til løsningen. Vi opretter nye mailadresser, installerer kontorpakken og gennemgår jeres muligheder med Microsoft 365 så i får den rigtige plan, som passer jer.

Hurtig responstid

Vi ved din virksomhed ikke kan stå stille på grund af knas med IT-systemet. Vi rykker hurtigt ud når uheldet er ude. Vi kører enten til adressen eller klarer det via fjernsupport.

Tilfredse kunder

Vi lever af tilfredse kunder, som kan regne med at vi løser opgaverne for dem. Efter 10 år har vi samlet på både erfaring og glade kunder.

Komplette løsninger

Fra server til netværk til den enkelte PC, så står vi for opsætning, vedligeholdelse og sikkerhed. Lad os samle trådene, så bliver din IT overskuelige.

Fleksible priser

Vi tilpasser vores services efter din virksomheds behov. Har du brug hjælp en gang imellem eller skal der tættere samarbejde til? Vi finder løsningen for din virksomhed.

Lad os hjælpe din virksomhed

Som en del af HJ Kontorcenter, kan vi også være din total-løsning for virksomheden. Vi kommer gerne ud til en snak, så ring eller skriv for at aftale tid og sted.